Psiholog clinician și Psihoterapeut
Psiholog clinician și Psihoterapeut
Psiholog clinician și Psihoterapeut
white line
Psiholog clinician și Psihoterapeut
Important este ceea ce contează pentru tine!
Important este ceea ce contează pentru tine!
Important este ceea ce contează pentru tine!

Iuliana Popa - Psiholog clinician și Psihoterapeut
Du-te la conținut
Pasionată de arhitectură psihologică ... specializată în design de lumi
interioare ...  inginer de șantier psihologic … demolator de construcții mentale
disfuncționale ... dezvoltator de structuri psihice adaptative, stare de bine și
sănătate mintală ...
Pe scurt … PSIHOLOG

Despre mine - Omul din psiholog și psihologul din om
Contact
Cred în povești și în oameni.
Cred în poveștile oamenilor.
Numele meu este Iuliana. Îmi pare bine să te cunosc și mă bucur că te afli aici! Acest spațiu este dedicat pasiunii mele pentru psihologie și reprezintă o modalitate de a împărtăși din cunoștințele și experiența acumulate până în acest moment, dar și o modalitate de a primi.

Cele mai importante aspecte care au conturat traseul meu profesional sunt curiozitatea și dorința de cunoaștere. Acestea au devenit din ce în ce mai evidente la vârsta adolescenței când numărul întrebărilor a crescut semnificativ . Am simțit nevoia de a găsi de ce-uri ancorate în trecut și răspunsuri care să aducă schimbări privind spre viitor.

Am căutat răspunsuri prin intermediul cărților, articolelor, cursurilor, conferințelor, psihologilor. Nu m-am oprit aici, așa că am continuat să studiez, iar în clasa a X-a și a XI-a am obținut locul I la Olimpiada Județeană de Psihologie și am mers la Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane. Au urmat ani în care m-am dedicat pregătirii profesionale, etape ce au constat în: studii universitare de licență în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației (Universitatea din București), studii masterale în cadrul masterului de Psihologia Sănătății: Cercetare Clinică și Optimizare Comportamentală la Facultatea de Psihologie și Științele Educației (Universitatea din București), formare profesională de bază în psihoterapie integrativă, supervizare profesională în domeniul psihologiei clinice și psihoterapiei în cadrul Institutului Român de Psihoterapie Integrativă, stagii de practică, numeroase cursuri și workshop-uri pe diverse teme și subiecte.

Am luat contact cu realitatea umană în diferite moduri: propria viață și relații personale, voluntariat la Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual, Fundația Estuar, Asociația Lindenfeld, cursuri și cunoaștere a patologiei psihiatrice în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia, București și în cadrul Spitalului de Psihiatrie Săpunari, Lehliu, județul Călărași.

În prezent sunt membru al Colegiului Psihologilor din România și am dublă specializare: psiholog clinician și psihoterapeut integrativ. De asemenea, sunt membru al Institutului Român de Psihoterapie Integrativă (IRPI), membru al Federației Române de Psihoterapie (FRP) și membru European Association of Clinical Psychology and Psychological Treatment (EACLIPT).

Sunt fericită că nu am o profesie, ci o vocație și nu știu dacă glumesc atunci când spun că îmi este teamă că nu voi simți că am muncit în această viață. Mă simt onorată să fiu o bibliotecă pentru cărți extrem de valoroase, cărți care reprezintă povești și experiențe de viață reale, profunde, prețioase și unice în diversitatea lor.
Despre mine
Nu poți schimba trecutul, dar poți schimba viitoarea istorie.
Psihologia și, cu precădere, psihoterapia reprezintă un schimb uman valoros și bidirecțional. Respect fiecare poveste și realitate umană care, fără dubiu, reprezintă lecții prețioase de viață.

Cred în valoarea umană dincolo de comportamente și gânduri, dincolo de ceea ce au construit experiențele în noi și dincolo de ceea ce am construit noi din ceea ce au construit experiențele.
Cred în oameni și în posibilitatea de a fi bine și de a ne simți bine, de a fi mai bine cu noi și în relațiile noastre.

Cred în valori precum: conștientizare, echilibru, relații și cred în valorile oamenilor, cred că diferit înseamnă diferit, nu greșit.
Continuare . . .
Dacă ai întrebări, neclarități, dorești să îmi spui ceva sau să faci o programare, te invit să mă contactezi!

Contact

Alege modalitatea de contact care ți se potrivește!

Bulevardul Eroii Sanitari 63
Sector 5, București
0770 330 330
contact@iulianapopa.ro
Bulevardul Eroii Sanitari 63
Sector 5, București
0770 330 330
contact@iulianapopa.ro
Bulevardul Eroii Sanitari 63
Sector 5, București
0770 330 330
contact@iulianapopa.ro
Înapoi la cuprins